Zonnebrillen

Ook bij de aanschaf van een zonnebril krijgt u van ons een eerlijk en correct advies. VdL optiek biedt u een uitgebreid gamma zonnebrillen van alle bekende merken.

Naast mode speelt uiteraard ook het draagcomfort een rol. Omdat niet iedereen dezelfde eisen stelt bieden wij een heel ruime keuze modellen aan in verschillende stijlen en prijsklassen.
VdL 7
VdL 4

Speciaal voor de automobilist

Serengeti heeft de zonnebril markt compleet veranderd sinds zijn oprichting. Wie autorijden echt serieus neemt, neemt niet zomaar genoegen met een gewone zonnebril voor tijdens het rijden, maar grijpt naar datgene dat ook gedragen wordt door de leden van het Aston Martin Sports Racing Team waarvan Serengeti al jaren hun officiële leverancier is. Eén van de redenen is omdat een Serengeti zonnebril met fotochromatische glazen komt. Dit is een technologie om felle lichtstralen te verminderen en zo de aandacht bij de weg te kunnen houden, ze passen zich aan van licht naar donker en omgekeerd.

Een Serengeti zonnebril staat voor klasse en dit wordt teweeggebracht door onder andere de Serengeti clip on zonnebrillen, die zonder moeite over elke bril passen.